maandag 15 juli 2013

Summer Polishes


Jaja, eindelijk is het echt zomer aan het worden in Nederland! Als het lekkerder weer wordt, ben ik ook een stuk vrolijker. Daarom vind ik dat mijn nagels ook wel een vrolijk kleurtje kunnen gebruiken. Ik heb zes nagellakjes geswatcht in prachtige zomerse kleurtjes. Lees snel verder!

Laten we beginnen met een lakje van de Primark. Dit lakje zit in een Caviar set waar ik ook een artikel over heb geschreven. Deze set kun je dus halen bij de Primark. Het lakje is fel roze en dat is wel erg lekker zomers. Het lakje heeft een normaal afgesneden kwastje.


En het lakje op mijn nagels! Lekker fel, ik hou ervan. Het lakje heeft ongeveer twee goede laagjes nodig om deze dekking te krijgen.Een Hema lakje in de kleur 814. Geen bijzondere naam, haha. Het lakje is koraal roze en is wat rustiger dan de andere lakjes. Ook met een normaal kwastje.


Prachtige kleur! Hij is rood, maar ook weer erg roze. Het zit er echt tussenin. Ik vind een perfecte kleur voor als je een niet al te felle kleur op je nagels wilt, maar een wat rustigere kleur. Nog een Hema lakje,  maar dit keer een blauwe. Dit blauwe lakje is aan de felle kant, maar is net als de vorige minder fel dan neon. Dit is de kleur 835. 


Bam, wat een prachtige blauwe en vooral zomerse kleur! Dit zijn twee dunne laagjes en hij dekt dus goed. Geel draag ik bijna niet, omdat het best een lastige kleur is. Deze neon gele lak komt van Safari Nail polish, dit merk kun je overal wel vinden. Op marktjes vooral en ze kosten ook erg weinig. 


Dan de kleur, wauw, wat een prachtige gele kleur. Wel moet je aardig veel laagjes aanbrengen omdat hij wat transparant is. Ik vind dit een geweldige neon kleur!Dan één van mijn favoriete kleurtjes uit mijn hele stash, deze van Fogan Cosmetics. Ik vind deze kleur zo mooi en lekker fel roze. 


Dit is hem! Hij is echt geweldig, vind ik. Hij is lichtroze, maar daarentegen ook erg fel. Deze dekt na ongeveer twee goede laagjes. Dan een lakje die eigenlijk niet kon ontbreken van Rimmel London met de naam 321 Summer Orange. Alleen al de naam zegt al dat het voor de zomer bestemd is. Het kwastje is erg fijn, alleen soms nog wat te dik voor mijn nagels. Ik heb trouwens hele dunne nagels, dus voor de meesten van jullie zou hij wel gewoon geschikt zijn!


Het lakje heeft een mooie oranje kleur die ook wel lekker opvalt. Dit zijn ook twee laagjes en hij dekt aardig. 

Dit zijn zes lakjes die naar mijn idee behoorlijk zomers zijn! Ik hou van zomer en alles wat daar bij hoort. 

Wat is jouw ultieme zomer nagellak?

9 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...