maandag 1 juli 2013

Britt's June Obsessions!


Juni is weer voorbij en een nieuwe maand is weer begonnen. Juli betekend voor mij vooral vakantie, maar ook het begin van het heerlijke weer! Juni was vooral regenachtig met een paar zonnige dagen, dus hopen dat juli wat beter wordt. Lees verder voor mijn juni obsessions!






Make-up




De Zoeva eyeliner is voor mij echt een must-have geworden. Ik gebruik hem vaak bij een wingeyeliner of voor een snel lijntje. Door het dunne puntje aan het einde van de stift is hij perfect voor een strak lijntje. Ik doe er meestal nog wel een klein beetje van een andere eyeliner over heen aangezien hij aan de eind van de dag een beetje vervaagd is. Met dat is het echt een hele fijne eyeliner.


De laatste tijd ben ik echt helemaal into de highlighters. Soft & Gentle is één van mijn favoriete highlighters op dit moment. Hij geeft een geweldige glow en daar ben ik echt dol op! Daarbij is het ook een heel zuinig product doordat het een gebakken highlighter is. Een groot pluspunt aangezien het geen goedkoop product is.


Deze kwast van Real Techniques komt van een set van Real Techniques. Ik gebruik deze kwast bijna elke keer als ik oogschaduw op doe. Hij is zo lekker fluffy en hij verdeelt de oogschaduw goed. Ook is hij erg handig voor de crease als je het iets lichter wilt.

Sieraden


Ik hou van deze ketting! Ik combineer hem vaak met een wit blouseje en daar staat hij ook perfect bij. De laatste tijd heb ik hem vaak gedragen. 


En eigenlijk nu het tegenovergestelde van de vorige ketting. Deze is meer schattig en dat is ook erg leuk. Deze komt van de New Yorker en ben er erg blij mee.

Food


Het is misschien een beetje een rare 'food obsession', maar het is zó lekker! Ik heb wel eens dat ik soort van verslaafd ben aan een soort vla of yoghurt en dat heb ik nu dus weer. Dit keer Vlaflip, ik eet het niet zo veel dat ik één pak per dag er door heen jaag, maar ik vind het wel heel erg lekker. Jum!

Hair


Ik gebruik dit voor mijn haren na het douchen of gewoon als ik daar zin in heb. Ik doe het vooral in mijn puntjes omdat die erg droog zijn en dan wilt dit nog wel eens helpen. Ik doe het wel alleen in de avond omdat het een beetje vettig is, maar het is fijn spul!


Een haarspray is een haarspray, maar toch is deze fijner dan andere! Mijn haar blijft goed in model zitten zonder dat het keihard wordt. Ik kan mijn haar ook gewoon goed doorkammen. Fijn!

Movie

Triangle


Een echte gave film. Ik heb in tijden niet zo'n rare en leuke film gezien. Op het plaatje lijkt het wel heel erg dat het een vieze film is (door die bijl), maar dat is totaal niet het geval. Het is echt een soort thriller, maar er zit ook psychologische dingen in. Ik kan er niet te veel over zeggen anders verklap ik al heel de film. Maar laten we het er op houden dat het over de Bermuda Driehoek gaat en dat een groep vrienden op een 'verlaten' schip terechtkomen. 

Dit zijn mijn obsessions van de maand juni! Ik ben erg benieuwd wat die van jullie zijn :-).


7 opmerkingen:

  1. Wat een mooie make-up producten!! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Triangle vind ik trouwens ook een erg goede film!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lijken me fijne producten, wil nog altijd graag iets van Toni&Guy proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. die haarspray is echt een fijn product, ik heb h'm zelf ook :)
    kisses, jentel

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die film lijkt mij echt gaaf, moet ik maar eens gaan kijken:)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...