donderdag 18 juli 2013

Iso Ionix Shampoo & Conditioner


In de John Beerens Goodiebox zaten deze twee haarproducten. Het zijn de Iso Ionix Shampoo en Conditioner met Argan olie. Ik heb veel haarproducten gebruikt, maar nog nooit van dit merk gehoord. Het feit dat er Argan Olie in zit maakt me blij! Lees snel verder!


Ik begin maar met shampoo omdat dat het product is dat ik als eerste in de douche gebruik. De verpakking vind ik luxe en mooi. 


Toen ik naar de ingrediënten keek kreeg ik een baal momentje. De Argan Olie is namelijk het laatste ingrediënt op de lijst. Dit betekend dat er heel weinig van in zit, jammer! Ook is het tweede ingrediën Sodium Laureth Sulfate. SLS is een zeepsoort die je haar schoon maakt, maar ook je huid laat uitdrogen en zelfs irriteren.
Wel staan er nog een paar goede oliën in het midden van de lijst, zoals Soja Olie en Aloë. Dan de conditioner! Dezelfde luxe verpakking. Ik breng conditioner alleen aan in de punten van mijn haar en deze conditioner moet je 10 seconde in laten werken. 


Die ingrediënten zijn bijna hetzelfde. Ook hier Argan olie onderaan en als tweede ingrediënt SLS.


Ik weet niet zo goed wat ik van deze producten moet vinden. Ze doen hun werk en maken mijn haar schoon. Zelf heb ik er nog geen irriterende hoofdhuid van gekregen. De shampoo vind ik absoluut niet bijzonder, maar de conditioner maakt mijn haar wel lekker zacht. Ook ruiken ze beide lekker, maar niet overheersend wat ik heel fijn vind. 

De Iso Ionix Shampoo & Conditioner kosten 9,95 en zijn te koop bij www.johnbeerens.com


3 opmerkingen:

  1. Hmmm lijken me niet heel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. lees inderdaad vaak dat het een beetje mwa is, ben hem nu bezig om te testen en ik vind hem niet bijzonderder dan mijn chi producten die ik heb.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...