zondag 28 juli 2013

Vaseline | Spray & Go


Je kent het vast wel. Dat vette en plakkerige gevoel dat je hebt nadat je jezelf  goed met bodylotion hebt ingesmeerd. Ik vind het verschrikkelijk! Maar Vaseline komt met een nieuw product die dit moet helpen voorkomen. 'Vaseline Spray & Go' is een bodylotion in sprayvorm, awesome! Lees snel verder voor meer info.


Je sprayt de bodylotion op je huid en smeert het huid, easy peasy!


De Spray & Go lijn bevat 3 verschillende geuren:


Een droge huid knapt snel op met dank aan cacao-extract, dat van nature een hoog gehalte vitamine E bevat: één van de meest waardevolle antioxidanten voor de huid. De formule laat de huid glanzen en de zachte geur heeft een ontspannende werking.

Een verfrissende lotion met een snelle verzachtende en kalmerende werking met aloë vera-extract. De formule ondersteunt ook de natuurlijke vochtbalans van de huid voor een algehele conditieboost.


Deze fijne bodylotion met haverextract brengt een gevoelige huid tot rust dankzij een verzachtende, intens hydraterende en voedende werking. 

Dit is hoe de substantie eruit ziet als je het op je huid sprayt. 


Ik vind het een geweldige uitvinding! Zodra je het product op je huid hebt gesprayd en het even over je lichaam uitsmeert blijf je niet met een plakkerig laagje over. Maar ze werken ook nog eens als een echte goede bodylotion! Ze verzorgen mijn huid goed, al merk ik geen verschil tussen de drie varianten. Ook de geur van de drie is lekker en totaal niet overheersend wat ik wel fijn vind. 

Ik ben super tevreden over de Vaseline Spray & Go producten!

De Vaseline Spray & Go producten zijn o.a. te koop bij Kruidvat voor 6,89 p.st.

5 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...