zondag 14 juli 2013

VIP Box Juli | Summer Edition


Gisteren kwam de VIP Box weer binnen! Dit keer met als thema: zomer! Erg toepasselijk natuurlijk, haha. Ben je nieuwsgierig naar de inhoud? Lees dan snel verder!






Het kaartje met wat er allemaal in zit, ziet er leuk uit. Als ik het zo zie, alleen maar full-size producten net als de vorige keer! 



Alle producten bij elkaar. 


No More White Bits Sun protect & After sun gel bij elkaar: 15,00 euro

Een zonnebrandcrème en een after sun gel. Goede producten voor als je de zon ingaat! Het zijn handige meeneem verpakkingen. Ik ben er erg benieuwd naar!


Herbal Essences Intensief Voedende Balsem Fullsize 3,50 euro

Een masker voor je haartjes. Het is een masker die je 2 minuten in moet laten trekken en vooral bedoelt voor beschadigd en droog haar. Klinkt fijn!


Vogue Deodorant Purity Fullsize 2,50 euro

Deze deodorant van Vogue moet zorgen voor een heerlijke geur. Het is dan ook een Parfum Deo. Meestal ben ik niet zo van deo's met parfum, maar ik geef hem een kans.


MUA Kiss Proof Lip Stain & MUA Lip trio Temptress Fullsize 6,50 euro

Wat ontzettend leuk dat het merk MUA in deze box zit. MUA is een merk wat je hier in Nederland niet zo snel kan krijgen, dus dit is wel een groot pluspunt van de Vipbox. De lip trio vind ik erg leuk en de lip stain ziet er zo op het eerste gezicht ook goed uit.


Eveline Cosmetics Volume Celebrities Mascara

Deze staat niet op de lijst, maar zit wel in de box. Een mascara! Mascara's kan ik nooit genoeg krijgen en het komt altijd van pas. Blij mee, dus!


Gooisch Magazine Fullsize 4,95 euro

En het Gooisch magazine. Ik heb deze wel eens voorbij zien komen, maar nog nooit ingelezen. Dat komt dus goed uit. Het is een magazine dat gaat over het Gooi en geld. Lijkt me wel een leuk magazine.



Easy Dress Shemple Paris Fullsize 28,95 euro

Als extraatje in de box zit een soort van jurkje erin. Deze zou je makkelijk over je bikini aan kunnen trekken na bijvoorbeeld een dagje strand. Lijkt me wel handig, ben wel benieuwd of het werkt.


Voor de rest zitten er nog een aantal foldertjes in en een kortingscode van Slipperwebshop van 10,00 euro. 

Ik vind de Summer Edition van de VIPBox echt top, hij zit erg vol en ze hebben zich goed aan het thema gehouden. Ik ben er erg tevreden mee!

De VIPbox is te bestellen op hun site. De eerste box krijg je voor 5,00 euro, daarna betaal je per maand 12,95 euro.

11 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...