donderdag 29 augustus 2013

Back To School | Mijn Make-up, Haar & Outfit


Aangezien school weer langzaam aan het beginnen is heb ik vandaag een artikel waarbij ik mijn look voor school laat zien. Misschien kan je er wat tips uithalen. Ik laat je zien wat ik draag qua make-up, haar en outfit. Lees snel verder!



Make-up




Ik begin mijn mijn make-up. Ik draag eigenlijk best veel op mijn gezicht, maar ik breng het allemaal heel licht aan zodat het erg natuurlijk blijft. 

1. Ik begin met een dun laagje Bourjois Radiance Reveal Healty Mix Foundation dat ik aanbreng met de Real Techinques Expert Face Brush. Ik gebruik foundation om mijn gezicht iets egaler te maken en mijn rode plekjes te verbergen. 
2. Daarna breng ik de Catrice Camouflage Cream aan onder mijn ogen, dit blend ik met mijn vingers. 
3. Om de foundation en concealer de hele dag te laten zitten gebruik ik Rimmel Stay Matte Powder. Deze poeder is zeker een aanrader!
4. Als ik foundation en concealer heb aangebracht heb ik géén kleur meer in mijn gezicht en dat ziet er heel ongezond uit haha. Daarom breng ik bronzer & highlighter aan uit de Sleek Face Contour Kit. Met de bronzer ga ik niet echt contouren, maar meer mijn huid een wat opwarmen. Ik doe dit met de Zoeva Luxe Sheer Cheek brush & de highlighter breng ik aan met de ELF Stiple Brush. 
5.  Als laatste voor mijn gezicht breng ik nog wat blush aan. De blush kleur varieert per dag, maar de afgelopen tijd pak ik vaak de Rimmel Blush in Coral. 



Als ik mijn gezicht gedaan heb ga ik aan de slag met mijn ogen, wenkbrauwen en lippen. Ik houd dit wederom allemaal heel natuurlijk en licht. 

1. Ik begin met mijn wenkbrauwen. Ik gebruik de Etos Eyebrow Kit in 001. Ik breng dit aan met de Essence Eyeliner brush (die werkt super voor je wenkbrauwen!) en als borsteltje gebruik ik een oud mascara borsteltje die ik heb schoongemaakt. 
2. Ik ben niet echt van de oogschaduw, maar vind het wel mooi om iets meer 'schaduw' te creëren. Ik doe dit met de kleuren uit mijn Sleek Face Contour Kit. Ik gebruik de highlighter in deze kit over mijn gehele ooglid, onder mijn wenkbrauw en in mijn ooghoek (?). De bronzer breng ik aan in de crease, dit doe ik beide met een Hema kwast.
3. Soms breng ik ook de Catrice Calligraph Eyeliner Pen aan. Dit doe ik niet dagelijks omdat het mij nogal veel tijd kost om een mooie  lijn te trekken. 
3. Daarna krul ik mijn wimpers met een Forever21 Eyelash Cruler. Voor mascara gebruik ik de Max Factor Clum Defy. 
4. Als laatste breng ik wat Vaseline aan op mijn lippen. 



Et voila! Mijn make-up is klaar. Het lijkt heel veel, maar ik ben binnen 10 minuutjes klaar en ready to go! Ik moet wel zeggen dat ik niet iedere dag alles gebruik. 

Haar


Met mijn haar doe ik niet veel. Ik stijl mijn haar nadat ik het heb gewassen zodat mijn haar de komende 3 à 4 dagen stijl is. Als ik mijn haar niet stijl is heb ik het vaak in een staart of heb ik in mijn lok een vlechtje gemaakt en die naar achter gezet met een schuifspeldje. 

Outfit



Dit is een outfit die ik naar school zou dragen. Lekker simpel en comfy, maar wel cute. 
Ik draag een simpel zwart hembje van de Only met daar overheen een donker spijkerjasje die ik bij een lokale winkel voor €15 heb gescoord. Daarbij draag ik een sjaaltje met panterprint in de kleuren van de herfst die ik heb gekocht bij New Yorker. 
Mijn bruine riem is van Shoeby en mijn bordeaux rode broek is van Only. Hoe kan het ook anders, mijn schoenen zijn donker blauwe Converse. 

Hopelijk vonden jullie dit een leuk artikel en natuurlijk veel succes op school!

Xx Anouk



7 opmerkingen:

  1. Super leuke outfit zeg! Kisses Jentel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke outfit! En mooie make-up look :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hele mooie look en ook nog eens een leuke outfit! Je panterbroek is onwijs tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat heb je er een leuk artikel van gemaakt! Ik vind je outfit erg tof en perfect voor school :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke outfit en een mooie basic look! Ik heb ook het wenkbrauwkitje van Etos en vind 'm erg fijn :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...