maandag 19 augustus 2013

Bourjois South Beach SouvenirsEr ligt op dit moment een hele leuke collectie in de winkels van Bourjois. Namelijk de Bourjois South Beach Souvenirs collectie. Wij ontvingen twee lakjes, drie caviar 'lakjes' en een nail-art pen. Lees verder wat wij er van vonden!

Laten we beginnen met de twee nagellakjes. 22 Turquoise Block en 23 In The Navy. Het zijn twee prachtige kleurtjes zo op het eerste gezicht! Het potje heeft een ander design dan dat je gewend bent van nagellak, maar dat maakt de Bourjois nagellak wel unieker. 


22 Turquoise Block is een prachtige lichtblauwe kleur en perfect voor het zonnige weer. Deze dekt echt ontzettend goed. Dit is slechts één laagje! Ook lakt hij echt heel fijn en het kwastje is ook erg prettig om mee te werken.


23 In The Navy is juist een donkerblauwe kleur. Ook erg mooi en deze kleur is perfect voor het najaar. Ook deze kleur dekt ontzettend goed en lakt erg fijn.


Mali Blue | Lilac Sand | Coral Bikini

Dan de Manucure Toppings van Bourjois. Hiervan zijn drie kleurtjes. Mij trekt Mali Blue het meest aan.


Coral Bikini | Mali Blue | Lilac Sand

De caviar balletjes op het lakje 23 In The Navy. Hier past duidelijk Mali Blue het meeste bij.


Coral Bikini | Mali Blue | Lilac Sand

En de balletjes boven 22 Turquoise Block. Persoonlijk weet ik niet echt welke balletjes het beste bij dit lakje horen, maar het ziet er wel grappig uit!
De balletjes zijn soms lastig om erop te krijgen, maar als ze eenmaal zitten gaat het wel. Topcoat is wel nodig!


Dan de nail-art die ook in deze collectie zit. Of ook wel: dotting tool. 


Kleine kant van de dottingtool. Handig voor kleine bolletjes!


En aan de andere kant een wat dikkere bol. Dit is dus weer handig voor wat dikkere bolletjes. Haha, erg handig voor als je creatief bezig wilt zijn met nagellak.

Ik word erg blij van deze producten! De nagellakjes zijn echt heel fijn met aanbrengen en vooral de dekking. Helemaal perfect. Daarbij zijn de caviar balletjes ook erg leuk en de dotting tool voor verschillende designs. 

Nailpolish 8,49 euro, Manucure Topping 8,49 euro, Dotting Tool 6,99 euro.

4 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...