zondag 18 augustus 2013

Miss Sporty | Perfect Colour Lipsticks


Miss Sporty komt in september met de vernieuwde 'Perfect Colour Lipsticks'. Ze hebben een ander uiterlijk gekregen en er zijn een aantal kleuren toegevoegd. Lees snel verder!Ik heb drie kleuren ontvangen om te testen. Dit is dus de nieuwe verpakking. Het is van zwart plastic met een doorzichtig gedeelte zodat je de kleur goed kan zien, handig! Ik vind de verpakking niet erg mooi, maar is wel lekker simpel!


Van boven naar onder zie je 'On Fire', 'Sweet Berry' & 'BB Nude'. Ik heb nog niet veel ervaring met Miss Sporty in het algemeen, dus ik was erg benieuwd naar de lipsticks. Ik vind deze kleuren in ieder geval erg mooi! 


Dit is de kleur 'On Fire'. Het is een vuurige rood met een oranje ondertoon, very pretty! De lipstick brengt soepel en makkelijk aan. Dat vind ik erg fijn, omdat ik niet zulke goede lipsticks skills heb. 


Wauw, wat een pigment! Deze tweede kleur is 'Sweet Berry' en het is een echte knal kleur. Het is een donker roze kleur die iets naar paars neigt. Heel mooi voor de herfst. Ook deze lipstick brengt makkelijk aan. 


En dan als laatste 'BB Nude'. Ik merk dat deze lipstick niet zo goed dekt als de andere twee kleuren. Wel vind ik het een mooie kleur. Lekker subtiel! 

Conclusie: Ik ben erg tevreden over de lipsticks. Ze glijden soepel over mijn lippen en 'Sweet Berry' & 'On Fire' hebben onwijs veel pigment. Ook blijven ze lang op hun plek zitten en blijven mooi. Als je goede budget lipsticks zoekt raad ik de Perfect Colour Lipsticks van Miss Sporty zeker aan!

De Miss Sporty Perfect Colour Lipsticks zijn in september o.a. te koop bij de DA & Etos en kosten €2,49. 


13 opmerkingen:

 1. Die 1e en 2e kleur zijn echt mooi! Ik ga ze zeker halen als ze in de winkel liggen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moet zeggen dat ze je allemaal erg goed staan! Maar je bent ook een prachtige meid, dus volgens mij staat jou alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ze staan je alle drie heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alledrie de lipsticks staan je goed! Mijn favoriet is de 2e :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw die tweede is prachtig en staat je super!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had vraag over deze , kun je deze lipstick handig mee nemen? Niet dat het smelt in je tas zeg maar .

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik had vraag over deze , kun je deze lipstick handig mee nemen? Niet dat het smelt in je tas zeg maar .

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...