dinsdag 6 augustus 2013

Easy Glitter Nailpolish verwijderen


Glitter nagellak is zo leuk, maar zo irritant om er af te halen! Ik laat hier zien in twee manieren hoe je het makkelijkst glitter nagellak kunt verwijderen.Manier 1: folie en nagellakremover


Voor manier één heb je het volgende nodig:

-Nagellakremover
-Wattenschijfjes
-Aluminiumfolie 


Ten eerste pak je wattenschijfjes. Deze kun je eventueel nog door de midden knippen om wattenschijfjes te besparen, maar aangezien ik maar vier nagels hoeft te doen heb ik gewoon vier wattenschijfjes gepakt. Vervolgens pak je ook stukken aluminiumfolie, tien stukjes in totaal (hoeveel nagels je er moet afhalen). Dit is de nagellak die ik heb er op heb zitten. Echt een hele vervelende lak om er af te halen.


Je doordrenkt een wattenschijfje met nagellak remover.


Je doet dat om je vingers en vervolgens ook de aluminiumfolie. Haha, dit ziet er echt raar uit. Dit laat je ongeveer 10 minuten zitten.


En daarna er af trekken! Druk het goed aan zodat je het meeste van je nagellak al meeneemt. Zoals je ziet heb ik nog wat restjes over, maar dit kun je gemakkelijk weghalen met een wattenschijfje en nagellak remover.

Manier 2: peel-off basecoat


Peel-off basecoat is ideaal voor als je geen zin hebt in gedoe met folie. Dit is de peel-off basecoat van Essence en gewoon verkrijgbaar in de drogisterij. 


Het is meteen een basecoat voor je nagels. Erg handig voor als je met glitternagellak te werk gaat. Je lakt je nagels eerst met deze basecoat.


Daarna de glitternagellak..


Ook als de nagellak volledig is opgedroogd kan je het er af halen! Je zoekt een puntje waar je het er af kan trekken en zo verder. Ontzettend makkelijk. Ik hou hier trouwens ook nog een paar restjes van over, maar dan haal ik dat ook gewoon weg met nagellak remover. 

Dit zijn mijn twee manieren die voor mij het beste werken. 

Weten jullie nog handige manieren om glitter nagellak te verwijderen?

6 opmerkingen:

  1. Bij de tweede methode hou ik geen nagels over, ze kunnen er blijkbaar niet tegen. Eerste doet het trouwens ook niet lekker heb ik gemerkt, zit ik weer te lang met remover te knoeien en dat vinden mijn nagels ook niet lekker hahahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Handige tips.. ik haat glitter nagellak verwijderen.. zo'n klus altijd!
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...