maandag 5 augustus 2013

Opgemaakt | Juli


Vandaag laat ik zien wat ik (Anouk) in de maand juli heb opgemaakt en dat is aardig wat. Lees snel verder!

1. Batiste Dry Shampoo. Droog shampoo is mijn beste maatje in de zomer. Mijn haar word dan sneller vet en dat wil ik natuurlijk niet laten zien. De Batistet droog shampoo is mijn favoriet! Re-buy? Zeker weten!
2. Wella New Wave Hairspray. Dit product heb ik opgemaakt omdat ik het anders zonde vond van mijn geld, maar het is niet echt een goede haarspray. Het maakt mijn 'hard' wat ik verschrikkelijk vind en laat mijn haar niet eens zo goed zitten. Re-buy? Nope!
3. The Body Shop Body Butter Mango & Olive. Mijn huid is vrij droog in de zomer en daarom ben ik door twee body butters gegaan deze maand. Het zijn de kleinere versies en ik vind ze heerlijk! De geur van beide is erg fijn en ze doen hun werk goed. Re-buy? Yeah!
4. Kruidvat Nagellak Remover met Pompsysteem. Dit vond ik een erg handig product en de nagellak remover stinkt ook niet zo erg. Re-buy? Ik ga eerst voor een nagellakremover met een sponsje, maar deze is wel goed!
5. Bourjois Flower Perfection Foundation. Ik had een haat/liefde verhouding met deze foundation. De ene keer vond ik dat de foundation een goede dekking , maar soms vond ik ook dat het er erg cakey uitzag. Re-buy? Deze ga ik niet nog een keer kopen. 
6. Odrex Natuurlijk Fris Roller. I love this product! Dit is de eerste deo die ik heb gebruikt die ook echt zijn werk goed deed. Re-buy? YES!
7. Pupa Vamp Mascara. Toen ik deze mascara aan het begin gebruikte vond ik hem heel fijn, maar na twee weken begon de mascara al te klonteren. Normaal doe ik 3 maanden met een mascara, dus dit is erg zonde. Re-buy? Geen re-buy. 

Wat heb jij in juli opgemaakt?

8 opmerkingen:

 1. De body butters zouden heerlijk zijn.... fijne producten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook die body butters. Ze zijn heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker veel opgemaakt! De body butters zijn zo fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je lekker veel opgemaakt! :-) Ik ben ook een enorme fan van de droogshampoo van Batiste :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk artikel ! Ik wil ook graag een keer een droog shampoo van batiste proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie producten heb je opgemaakt, helpt mij herinneren dat ik ook mijn opgemaakt filmpje moet maken haha

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...