woensdag 18 september 2013

Sally Hansen | Insta-Dri Topcoat


Je kent het vast wel, eindelijk klaar met je nagels en alleen nog maar even laten drogen en dan is het gebeurt, e nagellak is verpest omdat je het geduld simpelweg niet echt kan opbrengen. Dit gebeurt mij veel te vaak! Vandaag test ik de Sally Hansen Insta-dri Topcoat die dit moet voorkomen. Lees snel verder!


Deze topcoat heeft aardig wat beloftes. Zo belooft hij dat de nagels in enkele seconden droog zijn, dat je nagels 10 dagen een mooie shine hebben, en niet chipt. Een mooie lijst!

Als je je nagels hebt gelakt wacht je twee minuten met het aanbrengen van de Insta-Dri Topcoat. Ook bevat de topcoat UV-filters die je nagellakkleur zouden moeten beschermen.De substantie van de topcoat is erg dun, dit vind ik erg prettig. Ook het kwastje brengt de nagellak fijn aan. 

Maar de vraag is natuurlijk, houd deze nagellak zich aan zijn beloftes?! De nagellak is inderdaad snel droog. Ik denk dat 'ie er zo'n 30 seconden over doet en dat is een groot verschil met mijn andere topcoats waar ik vaak langer dan een kwartier moet wachten!! Ook geeft deze topcoat een mooie shine en laat hij mijn nagellak zeker beter zitten. Ik kan niet beoordelen over de 10 dagen, omdat ik hem maar vijf dagen heb opgehad. Maar naar vijf dagen zat mijn nagellak er nog prima op. Ik vind het echt een aanrader!

Sally Hansen Insta-Dri Top Coat is te koop bij verschillende drogisterijen voor €10,95 
4 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...