maandag 16 september 2013

VIP Box September
Afgelopen zaterdag lag er weer een VIP Box op de deurmat met als thema 'Can't say goodbye to summer...'. Aangezien dit voor mij zeker geld werd ik erg benieuwd naar de box. Lees snel verder!Dit is een overview van de box, hij is aardig gevuld!


Natuurlijk zit er bij deze box een blaadje met alle producten en informatie over de box. Ook zit er een kortingscode bij Johnbeerens.com bij en een folder over een gratis bh-clip. 

MeMeMe €7,25

Ik begin met het product waar ik het meest benieuwd naar ben. Het is de Beat the Blues Skin Illuminator van MeMeMe. Dit is een vloeibare highlighter die een healthy glow moet geven. Dit product doet me meteen denken aan Benefit, ik wed dat ik niet de enige bent haha. 


Guylond €4,00

Ook zit in de box twee lakjes van Guylond. Ik had nog nooit gehoord van dit merk. Ik heb een mooie donker roze en een schattige licht roze kleur. De donker roze dekt in één laag perfect! 


Beauty UK €4,95

Van Beauty UK had ik laatst nog iets gelezen, leuk dat er wat van dat merk in zit. Dit is de Plump And Pout Gloss. Helaas is het totaal niet mijn kleur, het is een bruin rode tint.

Da Vinci: Mineral shimmer €11,50 Eyeshadow Brush €19,95

Nog een merk waar ik nog nooit van had gehoord. De Mineral Eyeshadow is een prachtige bronze shimmer die super gepigmenteerd is. De Eyeshadow Brush is schuin afgesneden en heerlijk zacht. 


Als laatste zit er ook nog een ontzichtbaar bh-bandje in, dit ga ik waarschijnlijk niet gebruiken en staat ook niet op de productenlijst. 

Ik vind de inhoud van deze box zeker geslaagd! 

Wil jij ook iedere maand een VIP Box ontvangen, kijk dan even op vipbox.nl De box kost €12,95, maar als je lid word krijg je de eerste box voor €5,00 !
9 opmerkingen:

 1. Leuke inhoud heeft hij deze keer, die hightlighter ziet er inderdaad mooi uit! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke inhoud, ik wist niet dat deze box bestond.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem zelf ook, vind de inhoud erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eerste keer dat ik behabandjes in een doos zie voorbij komen. De oogschaduw ziet er veelbelovend uit en inderdaad moest ik ook meteen aan Benefit denken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk, ik kende deze box nog helemaal niet maar wordt nu toch steeds hebberiger hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh, lovely dat er zoveel make-up producten inzitten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik heb deze box al ben er erg blij mee :D zulke leuke spulletjes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat leuk ik wil ook zo'n box. maar ik mag niet bestellen op internet daar baal ik zo hard van! x
  grt Emke x

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...