maandag 14 oktober 2013

Action | MAX Geleyeliner


De Action krijgt steeds meer producten in hun assortiment en ik vind dat zelf natuurlijk erg leuk! Zo hebben ze ook deze Gel Eyeliner en ik ben erg  benieuwd hoe deze mij gaat bevallen, jullie ook?
Hoe ziet het product eruit?

Het product ziet er zoals alle andere producten van de Action goedkoop uit. Dat geeft natuurlijk niet, want het product is ook goedkoop! Haha. Voor de rest erg netjes dat er een kwastje bij zit.


De eyeliner ziet er goed uit zo in het potje. Ben benieuwd!


Het kwastje is erg dun! Ik had verwacht dat het een dikker kwastje zou zijn, maar het is precies goed. Hier kan ik denk ik wel mee werken.


Wat belooft het product?

Het product belooft een mooi zwart lijntje te geven. Verder staat er op de verpakking hoe je het moet gebruiken, gewoon een beetje basis dingetjes.


Eén lijntje. Erg mooi zwart, wauw. Het blijft ook goed zitten gedurende de dag.


Ik ben tevreden over deze gelliner! Hij doet wat hij zegt en bevat een fijn bruikbaar kwastje. Van mij betreft kan ik deze wel aanraden. En natuurlijk heeft de gelliner een zacht prijsje.

Deze gelliner is te koop bij de Action voor rond de 1,00 euro.

7 opmerkingen:

 1. ik koop deze nooit meer, ik vind deze sel goed zwart en goed aanbrengend. maarik krijg hem er nooit of, ook niet met xaterproof oogmake-up verwijderaar. maar dat betekendwel dat hij tegen een regenbui kan!
  grt Emke x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow ziet er nog best goed uit, toch eens naar gaan kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze ook en kreeg er bijna geen kleur vanaf... Echt prutspul is het, maar zoals hij het bij jou doet lijkt het nog wat. Raar dat daar zo'n verschil in zit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit!!, ik volg je nu via bloglovin veel liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...