zondag 13 oktober 2013

NYC | 5 in 1 BB Crème


Ik weet nog wel toen de BB cream uitkwam. Garnier kwam met de eerste BB cream in Nederland en ik herinner me dat nog al te goed door die irritante reclame. Inmiddels heeft elk make-up merk wel een BB cream uitgebracht en alhoewel het alweer een beetje uit lijkt te raken kwam NYC met een BB cream variant: een 5 in 1 Skin Perfector.


Hoe ziet het product er uit?

De BB cream zit in een normale tube. Minder hygiënisch dan een pompflacon, maar het is te doen. De verpakking is simpel, maar duidelijk. Het is in ieder geval geen lelijke verpakking.


Wat belooft het product?

Ik heb om te beginnen kleur 01 Light, de lichtste kleur en die past goed bij mijn huidskleur. Deze BB cream belooft een aantal dingen:
-De huid te beschermen.
-Poriën verminderen.
-Fijne lijntjes verminderen en onzuiverheden verbergen.
-Huid verzachten.
-Huid meer helderheid geven en een natuurlijke look geven. 

Heel veel beloftes, dus ik ben erg benieuwd!


Hoe is het product?

De BB cream is best dun. Ook moet je uitkijken als je de verpakking opendraait, ik had namelijk dat er al wat BB cream uitkwam. Hij verdeelt wel goed over de huid.


Dit is de foundation als ik hem heb uitgesmeerd. Misschien kun je het niet helemaal goed zien, maar je ziet kleine glittertjes. Dit geeft een leuk effect omdat het niet zo erg overheersend is. 


Zonder BB Cream


Met BB Cream

Ik heb alleen de BB cream op mijn gezicht, dus geen andere make-up (geen poeder etc). De BB Cream dekt niet heel goed, maar dat is natuurlijk ook wat een BB cream doet. Persoonlijk gaat mijn voorkeur uit naar meer dekking omdat ik van mij zelf best een rode huid heb. Toch geeft het een natuurlijke uitstraling, geen poedereffect.
Ik heb de BB cream met mijn vingers aangebracht, dus dat gaat makkelijk. 

Ik ben tevreden. Het is een normale BB cream, maar wel lekker budget. Hij dekt niet mega goed, maar als je daar van houdt is deze prima. Of hij poriën en lijntjes verminderd.. tja, dat beloven ze allemaal, haha :-).

Deze BB Cream van NYC is te koop bij o.a de Kruidvat voor rond de 3/4 euro.

2 opmerkingen:

  1. deze ga ik zeker wel eens testen voor mijn blog! kijk even op mijn blog op: xbeautystylex.blogpspot.be
    grt Emke x

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...