maandag 25 november 2013

Miss Sporty | Fabulous GelMiss Sporty heeft iets nieuws in hun assortiment, namelijk een eyeliner + een highlighter in één. Persoonlijk had ik nog nooit van dit concept gehoord, maar het zou misschien wel iets heel leuks kunnen worden. Lees verder!


De verpakking

De verpakking van de Miss Sporty Fabulous Gel is redelijk simpel. Alleen het openmaken vond ik wat lastiger. Ik snapte het in eerste instantie niet echt, maar uiteindelijk lukte het. Je hebt voor zover ik weet één kleur en dat is 001 Black & White. 

Het product


Dan natuurlijk het product zelf! Er zit ook een klein kwastje erbij om de eyeliner mee aan te brengen. Het is fijn dat er een kwastje bij zit voor mensen die dat niet hebben. Zelf heb ik al een aantal eyeliner kwastjes, dus het is niet per se nodig. Wel handig, natuurlijk. 


Dan de swatches! De eyeliner is van redelijke pigmentatie en de highlighter doet het ook goed. De highlighter is perfect voor op het wenkbrauw bot of voor je binnenste ooghoeken.
De eyeliner blijft op zich goed zitten voor een dag, maar een goede basis zou wel nodig zijn. Voor de rest een leuk product!

Dit product van Miss Sporty ligt in de winkels voor 3,49 euro.

5 opmerkingen:

  1. De highlighter ziet er goed uit :D leuk product!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk setje! :) Ik heb deze combinatie ook nog nooit eerder voorbij zien komen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Handig hoor, helemaal niet eens zo duur!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...