dinsdag 24 december 2013

Nail Art | Christmas Minions NailsMorgen is het kerst! Ik heb er in ieder geval ontzettend zin in, zelf ga ik naar mijn familie en liggen er veel cadeautjes onder de kerstboom. Ik kan niet wachten! Omdat ik toch wat met mijn nagels wilde doen, heb ik besloten om eens de populaire Minions erbij te pakken. Ik heb dus kerst Minions gemaakt, kijk verder hoe je ze zelf maakt!

Deze kleuren heb ik zelf gebruikt voor deze nail-art:
-Geel
-Rood
-Wit
-Zilver
-Blauw

Je kunt eigenlijk willekeurige lakjes gebruiken voor deze nail-art, als de kleuren maar kloppen. Of je wilt een roze Minion, de keuze is aan jou :)


Als eerste lak ik mijn nagels in de gele kleur.Daarna komt het rode bij je nagelbed, voor de kerstmuts!Als je dat hebt gedaan, pak je je blauwe kleur en doe je dat als een french manicure op je nagels en laat dit drogen.Dan pak je je wit en eventueel je dottle tool en maak je daarmee je kerstmuts af. Ook pak je een grijze/zilveren kleur en maak je daarmee het begin van een oog.


Dan is je laatste stap: met zwart en nog een klein beetje met wit werken. Je maakt de 'bril' af, de ogen en de monden af. Zoals je kunt zien heb ik de monden bij elke Minion verschillend gedaan, maar dit hoeft natuurlijk niet per se. Ik vond het er wel leuk uit zien. 
En dit is het! Eigenlijk hartstikke makkelijk, maar wel erg creatief en leuk. Hopelijk vonden jullie dit een leuke nail-art en natuurlijk fijne kerst alvast!

3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...