dinsdag 11 december 2012

Winterlicious Tag!


Nu de winter en de gezellige feestdagen weer naderen leek het me wel leuk om een 'Winterlicious Tag' te doen. Misschien heb je hem al bij een aantal blogs zien langs komen, maar het zijn leuke vragen in het thema WINTER (ja he he). Lees snel verder!

Laten we maar meteen beginnen! 


1. Favorieten winter nagellak.


What can I say more! Dit prachtige gouden kleurtje is van Catrice Oh My Goldness, en is de perfecte gouden kleur! Hij doet me een beetje denken aan OPI Golden Eye, en dat maakt het natuurlijk helemaal leuk. Ook is dit kleurtje prefect voor de feestdagen Goud is niet de enige kleur die me erg aanspreekt in de winter, ook de trendkleur bordeaux rood vind ik erg leuk op mijn nagels. 

2. Favorieten lipproducten


Ik kan niet zonder lippenbalsems in de winter! Mijn lippen zijn kurkdroog na het fietsen en de kou en dan komt een fijne lippenbalsem wel van pas. 

3. Favorieten winterkledingstuk

In de winter woon ik zowat in sweaters en truien. Lekker warm en cosy! 

4. Favorieten winter accessoire

Ik heb vooral veel neutrale truien, om deze een beetje op te leuke ben ik in de winter dol op grote, statement kettingen.  

5. Favorieten winter drinken.

Tumblr_meksh1w2vm1ri4i7oo1_500_large

Dit is niet moeilijk... Chocomelk met slagroom! Heerlijk als je thuis komt van school en lekker op de bank zit bij te komen van de kou. 

6. Favorieten geur.

Uuuh dit vind ik wat lastiger. Ik hou van veel geuren, maar in de winter zijn dit toch meer de warmere geuren als chocola en kaneel, maar ook vind ik munt (niet echt warm, i know haha) heel lekker ruiken.

7. Favorieten kerstfilm


Mijn favorieten kerst film blijft toch altijd Christmas Carol, het heeft een mooi verhaal!

8. Favorieten kerstsong.

Ooh deze is ook moeilijk! Er zijn zoveel kerst liedjes, maar het kerst album van Micheal Bublé vind ik erg leuk, en dan vooral het liedje Santa Claus Is Coming To Town. Voor de rest vind ik die standaard kerst liedjes ook erg leuk!

9. Favorieten kerst eten.

Ik heb niet echt een favorieten kerst eten. Eigenlijk vind ik alles tijdens kerst wel lekker! Wel ben ik altijd dol op mijn moeders kip die ze vaak maakt tijdens kerst. Jummy!

10. Mijn favorieten kerst decoratie.

Tumblr_mcsn580std1rnlb7lo1_500_large

Een beetje voorstelbaar misschien, maar de kerstboom is mijn #1 kerst decoratie. Ik vind de kerstboom het symbool (na de kerstman dan) voor de kerst, en hij maakt het huis gezellig. 

11. Wat staat op nummer één op je kerst lijstje. 

Ik vier kerst niet met cadeau's dit jaar, helaas:(, maar als ik dan toch moet kiezen is dat by far het Naked 2 palette. Ik vind het een prachtig palette waar je lekker veel mee kan. 

12. Wat zijn jouw kerstplannen voor dit jaar.

Wat ik precies allemaal ga doen weet ik nog niet, wel weet ik dat ik lekker met mijn familie gaat dineren en naar een High Tea gaat. De High Tea vind ik echt super leuk, ik heb dit nog nooit gedaan. 

En dit was de TAG al weer! Ik vind het echt een leuke tag, ook al is het nog geen winter:). Wees vrij om het over te nemen! 

Houd jij van de winter?




9 opmerkingen:

  1. Super mooie nagellak! Adinda x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke tag! Yay voor truien en chocolademelk. :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke tag ! Ik hou natuurlijk van de winter :D Lekkere warme choco enzo heerlijk ! En trouwens die nagellak is echt zoo mooi !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke tag! Ik wil hem ook nog graag gaan doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja dit is echt een leuke tag. Ik ben ook gek op Burt's bees lipbalm!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. bedankt voor jullie lieve comment (:
    ik volgde jullie al maar bedankt voor jullie follow hihi (:
    beetje een late tegen reactie maar jullie comment was terecht gekomen in de spam,en daar kijk ik eigenlijk nooit haha !
    oeh en een leuke tag ! kom helemaal in de winterschoenen,en duh ik wil chocolademelk ^^

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...