zondag 3 maart 2013

Primark Shoplog!


Een shoplog! Ik ben laatst naar Rotterdam geweest en toen moest ik natuurlijk even naar de Primark. Dat 'even' werd lang. Uiteindelijk heb ik alleen daar geshopt. Het is dat het zo super druk was dat ik niet meer mee had genomen, want er waren super leuke dingen en lekker goedkoop. Kijk snel verder!





Ik vind het zo leuk dat er overal weer de lente collecties hangen. Dat betekend eindelijk weer wat leuke kleurtjes. Ik heb in het teken van lente en kleur deze mintgroene blazer gekocht. Het is echt een super lief kleurtje. 

Mintgroene blazer kost 15,00 euro



Misschien hebben jullie deze sweater al gezien op instagram. Hij is paars met een tijger erop. Hij is lekker warm en ik vind hem super leuk!

Paarse sweater kost 10,00 euro


De laatste tijd draag ik vaak van die losse blousejes. Ze zijn super leuk in je broek met een gave riem of een leuk jasje. Deze is in een groen (bruine?) kleur. Erg leuk! De prijs weet ik niet precies meer.

Blouseje kost ongeveer 10,00 euro




En nog een blouseje, maar deze is super lief. Hij is een aqua blauwe kleur met witte stippen. Ik vind het hem heel schattig en super leuk voor de lente en zomer!

Blouseje met stippen kost ongeveer 8,00 euro


Dit shirt vind ik echt super leuk! Hij is simpel wit en loopt een beetje uit. De kraag is brons. 

Wit shirt met kraag kost ongeveer 10,00 euro





En dan deze twee sjaals. Ik vind sjaals een super leuke accessoire voor de lente. Ze maken een outfit helemaal af! Ik heb een witte met kleine grijze uiltjes gekozen en eentje met kleurrijke bloemen. Ze staan echt heel leuk bij de blazer en het groene blouseje. 

De sjaals kosten beiden 4,00 euro





Last but not least accessoires. Primark heeft de meest gave sieraden, tassen enz. Ik heb er daarvan maar weinig meegenomen. Als eerste de portemonnee. Hij is simpel maar cute. Hij lijkt beige op de foto's, maar in het echt is hij meer een roze kleur. Ik draag nooit horloges, maar deze vond ik leuk. Hij heeft een leuk printje en is goud. De ketting en oorbellen zijn in de vorm van den veer. Ik vond het wel leuk hihi. 

De portemonnee kost ongeveer 4,00 euro
Het horloge kost 6,00 euro
De ketting en oorbellen samen 3,00 euro

En dit is het! Naja, ik heb ook nog een broek gekocht, maar die zat in de was toen ik deze foto's maakten :(, maar hij is een soort van wit. Hij heeft een soort blauwe ondertoon en hij zit super!

Wat vinden jullie van de Primark?









9 opmerkingen:

  1. Wat een mooie items! Het horloge en bruine blouse vind ik erg tof.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wauw, mooie dingen, vooral de twee mouwloze blousejes!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuke dingetjes!
    Dat blousje met die stippen heb ik ook maar dan in het roze!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw echt gewéldige aankopen, ik heb nu heel veel zin gekregen om er te gaan shoppen ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat topje met het kraagje vind ik echt heel leuk. En die sieraden ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een super leuke aankoopjes! Die blazer moet ik ook hebben haha, zo goedkoop! En het lichtblauwe bloesje met stipjes is ook heel mooi. Ik ben zelf niet zo'n fan van de Primark in Rotterdam, maar wel van die in Zaandam :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...