zondag 16 juni 2013

VIP Box | Juni


De VIP box is weer binnengekomen voor de maand juni. Een box met minstens vijf producten erin en de vorige keren had de VIP box mij behoorlijk verrast. Hopelijk deze keer ook weer!



Als je box open doet zie je op het eerste gezicht een hartstikke leuke inhoud. Laten we de producten van dichterbij bekijken.


De producten van deze maand! Het zijn zes full-size producten. Wauw! Dat is al een goed begin.



Maybelline Color Sensational Popsticks '040' Fullsize 12,00 euro

Een popstick is een lipstick die 'doorzichtig' is. Hier was ik al een tijdje benieuwd naar! Leuk dat dit er in zit. De lipstick kan je ook gebruiken over een andere lipstick waardoor het beter blijft zitten.



Cream Eyeshadow HOTmakeup Fullsize 9,25 euro

Een make-up merk waar ik nog niet eerder van heb gehoord. Dit is een cream oogschaduw, een mooie donkergrijze kleur. Ik ben nog niet heel erg bekend met cream oogschaduw, maar ben er wel erg benieuwd naar. Vooral naar de houdbaarheid en hoe je het 't beste kunt aanbrengen. De kleur ziet er in ieder geval goed uit.



Nailfoil Mixcoco Fullsize 7,95 euro

Nagelstickers! Wederom een onbekend merk voor mij: Mixcoco. De nagelstickers zien er grappig uit, namelijk met Marilyn Monroe erop. Leuk om een keertje te proberen.


Golden Rose Nail Polish Remover Pads Fullsize 3,95 euro

Ik heb al eens eerder remover pads gehad van de Action en ik vond dat verrassend goed werken. Hopelijk zijn deze remover pads ook zo handig! Er zitten er dertig in, waar je redelijk lang mee kunt doen. 


Golden Rose Graffiti Nail Art Crackle Fullsize 6,95 euro

Een Golden Rose lakje! Ik heb al een paar Golden Rose lakjes en ben er erg tevreden over. Dit lakje is wel crackle en crackle is eenmaal uit...
Het lakje heeft wel een aparte kleur, dus misschien wordt het nog wat!


Nail Creation Cuticle Roller Fullsize 4,00 euro

Een nagel cuticle! Altijd fijn voor je nagelriemen. Dit zou op aanraden zijn van één van de werknemers van de VIP box. Ben benieuwd!


Als extraatje zit er nog een glittervijl bij en twee samples van dag-en nachtcrème. 

De juni box is zeker weer geslaagd. Leuke box! 

Ben jij nu ook enthousiast? Voor 5,00 euro kan je je eerste box bestellen en vervolgens kost het je nog maar 12,50 euro per maand op vipbox.nl

7 opmerkingen:

  1. Ik had hem deze maand voor het eerst besteld, maar ik denk dat ik maar weer op zeg.. Leuke box, maar niet leuk genoeg. :P

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ooh wat leuk dat die popstick erin zit, die lijkt me erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb hem ook. Net een artikel ook online op mijn blog. Ik vind die popstick heel erg leuk. Eigenlijk heb ik dezelfde inhoud, maar dan andere kleuren.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lijkt het je leuk om een winactie te winnen met 2 leuke nagellakjes in de kleuren paars en roze, een lange muntketting met buddha, een schattig armbandje met glazen hartje en een enkelbandje met allerlei verschillende kleuren muntjes voor in de zomer! Volg dan de instructies op mijn blog en win :)! Liefs, Floor

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...